top

Forsiden


Velkommen til Sohn´s B&B

Boagervej 1a, 7884 Fur

Kommer du til Danmarks skønneste ø FUR og skal overnatte, har vi 6 dobbeltværelser med eget bad og toilet og fælles thekøkken. På værelse 6, er det mulighed for 2 opredninger. Desuden har vi en ferielejlighed med eget bad, toilet og eget thekøkken. Her er plads til 2 og mulighed for 2 opredninger.

Kommer du alene, som par, eller med hele familien/vennerne/cykelholdet, – Ja, kun fantasien sætter grænsen -  kan I på Sohn´s B&B sove under samme tag (max 14/18 personer) og hygge sammen i køkken-afdelingen, i opholdsrummet, eller udenfor i gård miljøet.     

Ønsker I at købe morgenmad, klarer vi også det. Morgenmad serveres omkring kl. 8.00. Der er mulighed for at indtage morgenmad på værelset, eller i køkkenafdelingen.

Eksempel på morgenmad til to

Sohn´s B&B ligger midt på Fur, så der er ikke langt til noget. Fra færgen til Boagervej er der 3 km – til Fur bryghus 4 km. B&B er indrettet i gamle staldbygninger, der blev lavet om i 2012. Vi købte det 1. januar 2022 og har lavet badeværelser på de rum der ikke havde eget bad – vi har sat kulør på tilværelsen, ved at male med farver. Der er nye senge, dyner, puder og en hel del nyt interiør. Det hele er i et plan. Der er fra alle værelser (dog med undtagelse af værelse nr. 7) direkte udgang til frisk luft. Udenfor er der havemøbler, så man kan nyde en kop morgenkaffe, eller et glas vin, efter dagens strabadser. Det hele står frisk, fin og lækkert. Vi glæder os til at byde jer VELKOMMEN.

Der er fælles thekøkken med mulighed for at lave en kop kaffe, eller smøre en madpakke til dagens udflugt. Der er æggekoger, håndmixer, brødrister, el-kedel, kaffemaskine, porcelæn og køleskab.  Der er en mikroovn, så der en mulighed for at varme en let ret. Desuden er der også 2 enkelt kogeblusser, hvor der er mulighed for at koge en kartoffel, eller varme en ret – altså mulighed for lettere madlavning.

Værelse 6 er et dobbeltværelse med mulighed for 2 opredninger.


Værelse 6

Værelse 6

Værelse 6

Værelse 6

 

Værelse 1 er en ferielejlighed til 2 person med mulighed for 2 opredninger. Den har eget thekøkken. Der er æggekoger, håndmixer, brødrister, elkedel, kaffemaskine, porcelæn og køleskab.  Der er en mikroovn, så der en mulighed for at varme en let ret. Desuden er der også 2 kogeblusser, hvor der er mulighed for at koge en kartoffel, eller varme en ret – altså mulighed for lettere madlavning.

I opholdsrummet, der ligger i forbindelse med køkkenet, er det et tv hvor man kan se alle gratis kanaler.


Værelse 1

Værelse 1

Værelse 1

Værelse 1

Værelse 1


Opholdsrum

Opholdsrum

Opholdsrum